+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Horský hotel Kubát Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

von 15 Bewertungen

  • Personal

    99%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    80%
  • Preis-Leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Mirek

Junges Paar, 4.3.2018

Kutná Hora Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 4.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír

Einzelreisender, 15.2.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel poskytuje vše, co host očekává pro svůj, zejména rekreační, pobyt. Systém polopenze zvolený jako švédský stůl pro snídani a servírované večeře podle zvoleného výběru je velmi dobře zvolený a určitě vyhovuje většině návštěvníků. Jídlo je znamenité, mohu všem doporučit Personál hotelu je k hostům velmi vstřícný a na velmi profesionální úrovni. Zařízení hotelu je na solidní úrovni a vybavení je pokojů rovněž velmi praktické - můj názor: není třeba se snažit o nejmodernější druh mobiliáře, pokud stávající je vkusný, bytelný a plně funkční. Poloha hotelu je jedinečná, s vyhlídkou srovnatelnou se světovou špičkovou úrovní. Klidné místo poskytující splendid isolation (a také insolation).

  • Asi určitým problémem je parkování, souvisí to zřejmě s růstem motorizace návštěvníků. Zaparkoval jsem se štěstím na posledním místě na jinak dost rozlehlém parkovišti, ale to je v tak oblíbeném horském středisku normální a ještě proti okolním hotelům výborná situace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta Bittnerová

Einzelreisender, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ochotný pesonál. Vyhlídka z okna na krajinu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 13.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 24.7.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Daniela

Gruppe von Freunden, 2.4.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Celkový dojem z ubytování, služeb a vstřícného jednání personálu byl velmi dobrý. Pokoje, které jsme měly přiděleny byly dle našeho přání s oddělenými postelemi a bonusem byl krásný výhled do údolí. Jídlo bylo velmi chutné, poděkování patří panu kuchaři. Děkujeme za pěkný pobyt. Účastnice spolku ALEN Praha

  • Nemám co bych pobytu v hotelu vytkla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 9.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Úžasná vyhlídka, výborné jídlo, ochotný personál

  • koupelna

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 7.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 9.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 10.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno bylo perfektní.

  • Nám se líbilo všechno neni co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

Einzelreisender, 4.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helena

Einzelreisender, 31.1.2016

Čerčany Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Andrea Jirkovská

Familie mit älteren Kindern, 18.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý den, na hotel Kubát se ráda vracím. Jsem velmi spokojena s přístupem příjemných recepčních, dobrým jídlem, skvělým pivem, parádním pokojem. Přeji Kubátu mnoho spokojených klientů, jako jsem já se synem. Andrea Jirkovská

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.